Arbeidsontwikkeling

Op de werkvloer kunnen kandidaten zich het best ontwikkelen. Daar leren zij de praktijk en ook de theorie. Bovendien doen zij werkritme op, leren zij opdrachten uit te voeren en samen te werken. Dit in een omgeving waar aandacht is voor wat men wel kan. Op deze manier begeleidt en ondersteunt SWB de kandidaat om (weer) te kunnen participeren in de maatschappij.

Op bovenstaande foto zien we (vlnr) Charbel Lahdo, Shamoun Salman en Maykel Mirza. Shamoun heeft een werkleerplek bij Beckum Palace.

Van detachering tot begeleid werken

Er worden verschillende aktiviteiten op het gebied van productiewerk, dienstverlening en reintegratie uitgevoerd. Opdrachtgevers zijn zowel organisaties uit de publieke sector als commerciele bedrijven. Over de soorten aktiviteiten hieronder meer. Heeft u interesse in één of meerdere van de genoemde aktiviteiten dan kunt u contact opnemen met SWB, tel. 074-2492222.

Lees verder

Arbeidsontwikkeltrajecten

Vanuit het cluster Arbeidsontwikkeling & Welzijn worden verschillende activiteiten op het gebied van dienstverlening en re-integratie uitgevoerd. Opdrachtgevers zijn zowel organisaties uit de publieke sector als commerciële bedrijven. Over de soorten activiteiten hieronder meer. Als u interesse heeft in één of meer van de genoemde activiteiten dan kunt u contact opnemen met SWB. Tel. 074-2492222.

Lees verder

Helpende Handen Hengelo

Het WijkLeerbedrijf Helpende Handen Hengelo is het resultaat van een samenwerking van Zorggroep Manna, Carintreggeland, SWB Midden Twente, Calibris Advies, ROC van Twente en de gemeente Hengelo. In ons WijkLeerbedrijf zetten stagiaires zich in voor bewoners en organisaties met een vraag voor hulp of ondersteuning

Lees verder

Belangrijk Partners

ASG
Asito
Bons-en-Evers
Carintreggeland
Acmaa
Ankerslot
BTL
Conex
carrierecarecompany
coolbanana
CTRL-P
davinci
Emerson
De-Beste-EHBO-doos-logo
De-Slagen-Packaging-logo
Eaton
frederiqueschoice
GE
Groene taxi
hengelo
Het goed
Smellink
Mepal
Vechtstroom
Hof van twente
Tyco
United Springs
Leka
TVT
Twente Milieu
Mic o Data
Visschedijk
Ter Brugge
Intercomp
Noaber bouw
Kraus-en-Naimer
Ikea
Makro
Postnl
Wegter
Werkplein
Winterwarm

Wij zoeken een stagiair(e) PR & Communicatie

04-06-2019

Wil jij graag stage lopen in een dynamische omgeving? Ben jij een aanpakker, een communicatietalent én zit je bomvol inspiratie?

Lees verder

SBS 6 programma Holland van Boven bezoekt Gildebor en SWB

24-05-2019

Het SBS programma Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer op een andere plek om bedrijven te bezoeken. Vorige maand stonden Edwin Egberink en Robert Monninkhoff trots voor de camera om ze over Gildebor en SWB te vertellen.

Lees verder

Samenwerking Djopzz en SWB Midden Twente

29-04-2019

SWB Midden Twente is trots om te melden dat per 1 mei 2019 de samenwerking met Djopzz van start gaat.

Lees verder