SWB schildersbedrijf

SWB leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot professionele schilders. Het schildersbedrijf is een Werk- Leerbedrijf en voert opdrachten uit voor externe bedrijven en particulieren. We zijn een professionele organisatie en leveren kwaliteit tegen een gunstig tarief. Door samenwerking met SWB laten onze klanten blijken maatschappelijk en sociaal betrokken te zijn.

Schildersbedrijf

Het SWB Schildersbedrijf is een erkend leerbedrijf. Daarnaast is het bedrijf VCA** gecertificeerd en staat veilig werken hoog in het vaandel. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteit. Er wordt ook aandacht besteed aan het milieu door te werken met milieuvriendelijke materialen.

Behangwerk

SWB behangwerken is tevens een allround behangersbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van alle soorten behang en overige wandbekleding.

Winterschilder

Haal een winterschilder in huis of bedrijfspand voor het schilderwerk. Het uitbesteden van het binnen schilderwerk of buiten schilderwerk van een woning of bedrijfspand kan tegenwoordig heel goed bij koude temperaturen plaatsvinden. In het verleden leverde het buitenschilderwerk van een pand in de winter problemen op, maar met de komst en ontwikkeling van veel nieuwe professionele verven is dit geen probleem meer, mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Onderhoud schilderwerk

We voeren opdrachten uit als buitenschilderwerk, afwerking wanden en plafonds, behangen, renovatie en restauratie. Interessant voor zowel particulieren als bedrijven zijn onze meerjarige onderhoudscontracten. Dit betekent dat we jaarlijks het onderhoud van het schilderwerk controleren en restaureren, daar waar nodig is. Zo verkeert het onderhoud van het schilderswerk van uw woning of bedrijf altijd in goede staat.

Een goede combinatie met het bouwbedrijf
Onze schilders en het collegabouwbedrijf Noaber Bouw vullen elkaar optimaal aan. Als de schilders signaleren dat bijvoorbeeld een dorpel vernieuwd moet worden, nieuwe glaslatten nodig zijn of een thermopaneraam lek is, dan wordt dat aan u gemeld en indien gewenst kan direct het bouwbedrijf ingeschakeld worden om het probleem op te lossen.

Detachering en groepsdetachering
Heeft u een schildersbedrijf en (tijdelijk) mankracht nodig, dan behoort detachering ook tot de mogelijkheden. Dit kan een enkele medewerker zijn, maar ook groepsdetachering behoort tot de mogelijkheden. Voordeel van detachering is dat de medewerker bij ons in dienst blijft en wij zorgen voor de administratieve en personele begeleiding op maat.