Producten en Diensten

Het werk- leerbedrijf is er om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden om weer volwaardig mee te doen in de maatschappij. Onze kandidaten hebben de mogelijkheid om intern te worden opgeleid, maar het liefst zien we dat zij zich extern ontwikkelen in een reguliere omgeving. Het werk -leerbedrijf heeft dus zowel een interne als externe infrastructuur. Om dit mogelijk te maken werken we samen met veel bedrijven uit de regio.

Onze werk-leerbedrijven

Buurtonderhoudsbedrijf

Het BuurtOnderhoudsBedrijf (BOB) voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit in en rondom het huis, buurt, bedrijfs- of verenigingsgebouw. De werkzaamheden die BOB uitvoert zijn vaak laagdrempelig en dragen bij aan de directe verbetering van uw omgeving, huis of tuin.

Lees verder

SWB Groentuin

Onder professionele begeleiding biedt SWB Groentuin mensen een vertrouwde plek van waaruit zij zich kunnen ontwikkelen op sociaal vlak, werknemersvaardigheden en vaktechnische kennis o.a. door middel van opleidingen en certificering.

Op onze kwekerij houden wij ons bezig met het biologisch kweken van bloemen, planten en een ruim assortiment aan groenten en fruit. Deze producten vinden gretig afzet bij instellingen en particulieren.

Lees verder

SWB Schildersbedrijf

SWB leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot professionele schilders. Het schildersbedrijf is een Werk- Leerbedrijf en voert opdrachten uit voor externe bedrijven en particulieren. We zijn een professionele organisatie en leveren kwaliteit tegen een gunstig tarief. Door samenwerking met SWB laten onze klanten blijken maatschappelijk en sociaal betrokken te zijn.

Lees verder

SWB Schoonmaakbedrijf

Goede hygiëne en een schone omgeving is een vereiste in elk gebouw. Onze gemotiveerde medewerkers zijn inzetbaar voor allerlei schoonmaakdiensten. Daarnaast is er veel aandacht voor hun verdere ontwikkeling.

Lees verder

SWB Techniek

SWB Techniek is één van de werk- leerbedrijven van SWB, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid tot waardevolle medewerkers. Daarnaast kan SWB Techniek voor bedrijven producten assembleren, monteren en nog veel meer. Kenmerkend voor dit werk-leerbedrijf is de veelzijdigheid. Kandidaten krijgen de mogelijkheid zich breed te oriënteren en uit te zoeken wat zij leuk vinden en waar hun sterke kanten liggen. Dit resulteert in enthousiaste en goede medewerkers, waar ook u een beroep op kunt doen.

Lees verder
Belangrijke partners
Bekijk al onze partners
Asito
Carintreggeland
Werkplein
Postnl
Hof van twente
hengelo