CN Trading en SWB zijn goede ‘noabers’

Het Hengelose CN Trading is belangrijk partner van SWB. Het bedrijf is een totaalleverancier van promotieartikelen, relatiegeschenken en op maat gemaakte (technische) producten. De lettercombinatie CN in de bedrijfsnaam verwijst naar de voornamen van eigenaren Christiane Mossel en Norberth Mettinkhof.
Het tweetal is zeer gedreven en vertelt met enthousiasme over hun bedrijf. “We denken altijd met de klant mee in oplossingen”, zegt Christiane “we hechten hier namelijk zeer aan service”. Norberth knikt en benadrukt dat bij CN Trading zelden ‘nee’ aan een klant wordt verkocht: “Als het product nog niet in onze catalogus staat, maken we het in samenwerking met de klant custom made.”

Het bedrijf CN Trading

Het team van CN Trading bestaat uit vijf enthousiaste medewerkers, een mix van jong en oud. En dat is belangrijk volgens Norberth. “Iedereen kijkt, mede door dat leeftijdsverschil, op een andere wijze naar een vraag van een klant. Door die verschillende invalshoeken komen we gezamenlijk altijd tot een uniek product en een bijbehorend plan van aanpak.”
CN Trading is in 1997 begonnen als handelsonderneming. In 2009 is er, vanuit deze handelsonderneming, gestart met twee webshops: dereklameshop.nl en deoranjeartikelenshop.nl. Onder meer via deze kanalen verkoopt CN Trading haar promotieartikelen en relatiegeschenken als pennen, tassen en oranje pruiken. Maar wat zijn die op maat gemaakte technische producten eigenlijk?

Technische producten op maat

Norberth’s ogen beginnen te twinkelen wanneer hij een merkwaardig metalen bandje tevoorschijn haalt. “Je raadt nooit wat dit is”, zegt hij. Norberth laat het voorwerp van alle kanten zien en legt vervolgens uit dat het bandje van speciaal roestvrijstaal gemaakt is en een extreem hoge roestbestendigheid bezit. Het blijkt om bevestigingslussen te gaan die voor kunststofkappen gebruikt worden op olieplatforms. Die kappen dekken allerlei onderdelen af ter bescherming. Maar wanneer een monteur ze tijdelijk verwijderd mogen ze niet wegwaaien of vallen. Daarom zijn de kunststofkappen met de speciale RVS-banden bevestigd en die moeten goed bestand zijn tegen de corrosieve werking van het zeezout. Ook voor dat soort producten kan een klant dus terecht bij CN Trading. “Je vindt ons overal”, grapt Norberth “zelfs boven de poolcirkel.”

CN Trading en SWB

In de beginjaren van dit millennium kreeg Norberth van werkcoach Nico de Buijzer de vraag voorgelegd of SWB iets voor CN Trading kon betekenen. Dat contact resulteerde in eerste instantie tot de uitbesteding van simpele, repetitieve, technische werkzaamheden aan SWB. En vanuit die eerste opdracht hebben de werkzaamheden zich verbreed. Tegenwoordig doet SWB ook ander productiewerk voor CN Trading. Denk aan het verpakken en inpakken van relatiegeschenken. Ook regelt SWB soms het transport van materialen en ook slaat het goederen voor CN Trading op. “Ik ben helemaal vrolijk als ik van het SWB-magazijn vandaan kom”, zegt Norberth, “dat is namelijk zo’n leuke groep mensen. Het voelt een beetje als een eigen magazijn.” Ook sluit hij niet uit dat CN Trading in de toekomst een werkervaringsplek beschikbaar stelt voor een commercieel medewerker met een grafische achtergrond.

Over Noaberschap

“Betrouwbaarheid is heel belangrijk voor ons”, zegt Christiane “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat geldt voor ons richting onze klanten en leveranciers maar dat verwachten we andersom ook.” Ze somt een aantal kernwoorden en –waarden op die CN Trading hoog acht: ontzorgen, meedenken, snelle levertijden en kwaliteit. Om bij dat laatste punt te beginnen. De artikelen, geschenken en technische producten van CN Trading zijn volgens Christiane gemaakt van deugdelijk materiaal en ze zitten altijd degelijk in elkaar: kwaliteit staat altijd voorop.
Een voorbeeld van een stapje extra doen voor de klant is bijvoorbeeld het inschakelen van een koerier bij een spoedbestelling. Norberth geeft nog een voorbeeld: “Onze webshops blijven we vernieuwen en optimaliseren. Zo worden klanten ook online steeds beter geïnformeerd over zaken als bestelstatus en -historie. Het duo besluit met uit te leggen dat CN Trading alles voor de klant regelt zodat deze zich volledig kan richten op zijn eigen specialisme. En daar draagt SWB dus een steentje aan bij.

CN Trading is gevestigd aan de Turbinestraat vlak bij het hoofdkantoor van SWB aan de Wegtersweg. Norberth en Christiane: “We zijn dus niet alleen buren. We zijn vooral goede noabers.”

(Foto: Marloes Hemmelder / Tekst: Harvey Pearson)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *