Samenwerking Djopzz en SWB Midden Twente

SWB Midden Twente is trots om te melden dat per 1 mei 2019 de samenwerking met Djopzz van start gaat. Djopzz is een intermediair op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer.

Door de dienstverlening van Djopzz in te zetten bij de bemiddeling van arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wordt de kans op het vinden van duurzame arbeidsplaatsen voor deze doelgroep naar de mening van beide partijen aanmerkelijk vergroot. De risico’s voor de ondernemer (het werkveld) blijven zo beperkt doordat Djopzz het (juridisch) werkgeverschap voor rekening neemt.

Djopzz en SWB hebben een gemeenschappelijke deler; vanuit maatschappelijke betrokkenheid zorgen voor een brede arbeidsparticipatie en ‘inclusief ondernemerschap’. Beide organisaties werken samen vanuit de overtuiging dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de arbeidsmarkt.

Door onze krachten samen te bundelen willen we een vliegwiel creëren waardoor meerdere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (gemakkelijker) een werkplek kunnen vinden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen algemeen directeur SWB Midden Twente, de heer R.J.M. Monninkhoff (links) en directeur Djopzz, E. Krabbe (rechts)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *