Algemeen Directeur Jeroen van der Geest verlaat SWB Midden Twente

Persbericht SWB Midden Twente, d.d. 5 juni 2018

Jeroen van der Geest stopt per 1 augustus 2018 als Algemeen Directeur van SWB Midden Twente. Met ingang van die datum start Jeroen als Directeur van het Gemeentelijk Werkbedrijf i.o. bij de gemeente Den Haag.

We kijken als bestuur samen met de directie terug op een zeer succesvolle periode en erg plezierige samenwerking. De afgelopen zeven jaar heeft SWB Midden Twente onder leiding van Jeroen van der Geest een organisatieontwikkeling doorgemaakt  waardoor er een sterke basis voor de toekomst ligt.

Jeroen van der Geest heeft ons laten weten het bestuur en alle collega’s dankbaar te zijn voor de plezierige samenwerking van de afgelopen jaren, maar hij ziet vanzelfsprekend ook uit naar de prachtige nieuwe uitdaging die de gemeente Den Haag hem biedt.

SWB Midden Twente is een zeer gezonde organisatie met twee bedrijfsonderdelen (SWB en Gildebor) en drie uitvoeringstaken (arbeidsontwikkeling, bieden van beschutte werkplekken en beheer openbare ruimte).

Het bestuur gaat de komende periode op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Nadere mededelingen over de te volgen procedure alsmede het moment dat Jeroen officieel afscheid neemt volgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *