Ruben Bosch: koffers Eerste Hulp

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ruben Bosch (50) verkoopt ze niet alleen, hij houdt de inhoud ook compleet.

In het kantoor van deBesteEHBOdoos, waar Ruben de scepter zwaait, staan meerdere formaten EHBO-dozen. Van de BHV-doos tot de verbanddoos voor het bedrijfsbusje. Bedrijven zijn wettelijk verplicht een verbanddoos beschikbaar te hebben. Ruben zorgt daarvoor.

Hij werkt al dertig jaar bij SWB, eerst in de drukkerij en de Groentuin, en vond daarna zijn passie: het ontzorgen van bedrijven en scholen wat hulpverleningsmateriaal betreft.

Een perfect gevulde EHBO-trommel doet zijn ogen glinsteren. Vier vestigingen heeft deBesteEHBOdoos, waarvan één in Hengelo. Vanuit dit kantoor verzorgt Ruben de acquisitie, maakt afspraken met bedrijven en scholen, bevoorraad in Overijssel en Gelderland de klanten, controleert daar de verbandtrommels en verzorgt het periodieke onderhoud aan AED’s.

Om deBesteEHBOdoos bekendheid te geven, bezoekt hij netwerkgroepen. Hij is trots op de SWB: “Een geweldig bedrijf”, en enthousiast over zijn werk: “Dit kan ik met heel veel plezier nog heel lang doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *