Mike Nalecz: altijd blijven leren

Van scootmobielen, rollators, krukken tot kraamhulpmiddelen: bij Medipoint kun je hulpmiddelen lenen, huren of kopen. Bestel je een hulpmiddel, dan kan het zo maar zijn dat je order bevestigd wordt door Mike Nalecz.

Administratie: het is Mike (41) op het lijf geschreven. De Hengeloër werkte tot 2005 in de detailhandel, was onder meer financieel administratief medewerker.

Hij volgde twee avondopleidingen en rondde beide in 2008 af met een diploma. “Het is goed om jezelf te blijven ontwikkelen”, stelt hij. Mocht er nog eens een opleiding nodig zijn, dan gaat hij die zeker volgen.

Eind 2012 stapte hij binnen bij SWB en deed verschillende werkzaamheden. Sinds vorig jaar is hij gedetacheerd bij Medipoint als administratief medewerker, van woensdag tot en met vrijdag, en verzorgt de orderbevestiging in het computerprogramma Aladdin.

Uitdagend werk, daar houdt hij van. Soms helpt hij ook mee in het magazijn. De twee andere dagen werkt hij bij het ROC, ook op de administratie.
Mike heeft het bij Medipoint naar zijn zin. “Het is een prima bedrijf. Ik heb leuke collega’s en de sfeer is goed.”

Mocht het ooit fysiek wat minder gaan met hem, hij weet waar hij terecht kan. Lachend: “Een scootmobiel heb ik al uitgeprobeerd!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *