Melissa Salmon: project geslaagd

Ze is niet ‘een schoonmaakster’; ze is Melissa, die schoonmaakt. Ze weet wie ze is, wat ze wil. Ze staat na een ellendige periode weer rechtop, verdient haar eigen geld en straalt opnieuw warmte, plezier en positiviteit uit.
Melissa Salmon (54) komt van Curaçao en verhuisde met haar gezin in 2002 naar Hengelo. Haar leven had ze al die tijd op de rails: jarenlang kleuterjuf op St. Maarten, in Hengelo een eigen bedrijfje en volop actief in de buurt. Voor dat laatste ontving ze de gemeentelijke Sylvesterprijs.
Tot in 2017 omstandigheden haar leven compleet overhoop gooiden. “Ik moest er zijn voor mijn kinderen en daarna er zelf weer bovenop komen. Ik had even hulp nodig.” Ze kwam bij de sociale dienst met het vaste voornemen zo snel mogelijk haar leven weer op orde te hebben en een baan te vinden: haar eigen ‘project Melissa’.
Via de Instapafdeling en de SWB Werkacademie werkt ze nu bijna een jaar bij het SWB schoonmaakbedrijf. Op de fiets naar haar werk, voor haar is het fitness: “Aan de slag om een prettige en schone werkomgeving te creëren!”
Ze wordt door een werkgever het ‘zonnetje in huis’ genoemd, gedreven en actief. Melissa heeft plezier in haar werk én haar leven: “Ik bén er weer.”
‘Project Melissa’ is nu al geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *