Linda Volmer: op snelschoenen!

Op de werkplek van Linda Volmer hangen vlaggetjes, want SWB is dit jaar 50. Op 3 april hangen die vlaggetjes er ook voor Linda, want op die dag wordt zij óók 50 jaar.

Linda, een pittige en goedlachse dame, begon bij SWB in 1990. Ze woont in Hengelo, dicht bij haar werk, en komt lopend naar SWB. Officieel begint ze om acht uur, maar ze is er elke morgen om half acht. “Ik heb snelschoenen aan”, vertelt ze, met humor.

In haar carrière werkte ze het meest op de afdeling Verpakken. Ze heeft een poosje in de catering gewerkt, onder meer in de spoelkeuken: “Alles in de vaatwasser zetten, de tafels in de kantine weer schoonmaken.”

Inmiddels werkt ze al weer een aantal jaar bij Verpakken en dat bevalt haar het best. Ze heeft een werkplek met een eigen stoel en ze heeft leuke collega’s.

Op haar werktafel liggen diverse ijzertjes en schroeven klaar om ingepakt te worden. Linda doet dat zorgvuldig. Voordat het zakje dichtgaat, kijkt ze nog even of het juiste aantal en de juiste artikelen erin zitten. “We hebben ook wel eens doosjes die we in elkaar moeten zetten. Dat kan ik ook goed. Ik heb ook bij de papierversnipperaar gezeten, en ik ruim op als dat nodig is. Maar zakjes vullen vind ik het allerleukst. Als ik maar wat te doen heb.”

Meer (video)verhalen van trotse medewerkers op de website van SWB Midden Twente.

1 reactie

  1. Lenny Heuver schreef:

    Linda wat leuk om iets te lezen over jouw werk! En wat leuk dat je even jong bent als de SWB. Ik hoop dat je vandaag een hele mooie dag hebt.
    Liefs je nicht Lenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *