Techniek & Groepsdetacheringen

SWB Techniek is één van de werk- leerbedrijven van SWB, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid tot waardevolle medewerkers. Daarnaast kan SWB Techniek voor bedrijven producten assembleren, monteren en nog veel meer. Kenmerkend voor dit werk-leerbedrijf is de veelzijdigheid. Kandidaten krijgen de mogelijkheid zich breed te oriënteren en uit te zoeken wat zij leuk vinden en waar hun sterke kanten liggen. Dit resulteert in enthousiaste en goede medewerkers, waar ook u een beroep op kunt doen.

Van enkele stuks tot grote aantallen

Voorbeelden van opdrachten die wij uitvoeren zijn, het monteren van armatuurkasten, zeer veel vormen van bekabeling, bedrading van elektrische apparaten, vele vormen van assemblage, om- en verpakken en bestickeren. We beschikken onder meer over zoals knip-, strip-, en persapparatuur en sealmachines. Grote aantallen zijn voor ons geen probleem.

Snel, flexibel en maatschappelijk

We leveren snel en zijn flexibel. Indien nodig kunnen we met grote groepen mensen uw werkzaamheden uitvoeren. Onze mensen zijn specialist in hun vakgebied en voeren hun werk precies en met veel plezier uit. Veel vaste klanten maken al vele jaren gebruik van onze medewerkers, maar ook incidentele opdrachten voeren we graag uit. Door opdrachten door onze mensen te laten uitvoeren, laat ook u blijken maatschappelijk betrokken te zijn.

Groepsdetachering

Wij kunnen ook kandidaten bij u detacheren. Voordeel van detachering is dat de medewerkers bij ons in dienst blijven en wij zorgen voor de administratieve en personele begeleiding op maat. Bij veel bedrijven, van groot tot klein, heeft SWB met succes kandidaten geplaatst op verschillende niveaus. Redenen om kandidaten van SWB een waardevolle werkplek te bieden, liggen vooral in het sociale aspect, het maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, de nieuwe participatiewet en niet te vergeten omdat we gemotiveerde en vakkundige medewerkers leveren.

SWB is regelkrachtig

We verlagen de drempel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (tijdelijk) in dienst te nemen door zoveel mogelijk te regelen. Kandidaten kunnen geplaatst worden op basis van (groeps) detachering en begeleid werken. Bij beide vormen blijven we begeleiding bieden aan de medewerker en het bedrijf. De aard en de frequentie van de begeleiding is maatwerk en wordt in overleg met u afgestemd.

De voordelen van detachering

 • De werknemers blijven in dienst van SWB,
 • SWB zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris,
 • Bij ziekte wordt geen detacheringsvergoeding doorberekend,
 • SWB zorgt voor administratieve begeleiding,
 • Bij groepsdetachering is de groep eenvoudig op- of af te schalen.
 • Goede begeleiding.

 

Nieuws & Maatschappij

Praat mee!

 • Bert Veneberg: trots in de taxi

  15-01-2019

  Voor Bert Veneberg is het nieuwe jaar goed begonnen. Hij zit weer achter het stuur van een taxi. Lees zijn verhaal in het kader van ‘SWB 50 jaar sociaal ondernemend’.

  Lees meer
 • Hensley Alberto: vrolijke ‘Superman’

  08-01-2019

  SWB 50 jaar sociaal ondernemend! Vijftig trotse medewerkers vertellen in dit jubileumjaar daarom hun persoonlijke verhalen. Deze week is het […]

  Lees meer
 • Taalcoach Corry: “Vertrouwen geven, geduld hebben én ook plezier maken”

  03-01-2019

  Taalcoach Corry over haar werk met vluchtelingen in het Open Leerhuis Twee maal in de week schuiven in het Open […]

  Lees meer
Alles bekijken