Carola Grob stroomt door naar een reguliere baan bij Frederique’s Choice

Carola Grob heeft met ingang van 1 april 2017 een regulier dienstverband gekregen bij het bedrijf Frederique’s Choice. Dit letterlijk en figuurlijk bloeiende bedrijf verzorgt de online bestellingen van boeketten bloemen, desgewenst aangevuld met andere artikelen. Met dit bedrijf werkt SWB al sinds enkele jaren op een prettige en succesvolle manier samen.

Op de foto (van links naar rechts): Yesson Blik (ordermanager van Frederique’s Choice), Carola Grob, Robin Posthumus (werkcoach arbeidsontwikkeling SWB) en Paul Roetenberg (managing director Frederique’s Choice).

Toe aan een volgende stap
Carola is in het kader van een reïntegratietraject vanuit de gemeente Hengelo bij SWB begonnen als algemeen medewerker bij De Groentuin in januari 2016. Hier heeft zij gewerkt aan haar werknemersvaardigheden en zich georiënteerd op haalbare mogelijkheden op de arbeidsmarkt. In oktober 2016 was zij toe aan een volgende stap die zij vond bij het magazijn van SWB. Niet lang daarna werd zij getipt voor een werkervaringsplek bij  Frederique’s Choice: een kans die zij met beide handen aangreep.

Prima ontwikkeld!
Carola is bij dit bedrijf gaan werken als orderpicker. Ze werd verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van de orders die dagelijks bij het bedrijf binnenkomen. In de stageperiode heeft zij zich bij dit bedrijf prima ontwikkeld. Zij voert de taken met veel plezier uit. Zij is op deskundige wijze begeleid door de leidinggevenden Yesson Blik (ordermanager) en Paul Roetenberg (managing director) van Frederique’s Choice. Maandelijks heeft er met Robin Posthumus (werkcoach arbeidsontwikkeling SWB) een evaluatiegesprek plaatsgevonden om de voortgang te bespreken. Deze samenwerking heeft uiteindelijk geresulteerd in een dienstverband voor (in eerste instantie) 1 jaar en 32 uur per week, een resultaat waarop wij erg trots zijn!

Nieuws & Maatschappij

Praat mee!

 • Vacature algemeen directeur SWB Midden Twente

  16-07-2018

  De nieuwe directeur is het boegbeeld van de organisatie en vertegenwoordigt deze in de markt en binnen het netwerk van stakeholders. Hij/zij […]

  Lees meer
 • Sociaal Jaarverslag 2017

  16-07-2018

  Terugblikkend kunnen we concluderen dat 2017 een enerverend en succesvol jaar is geweest voor SWB Midden Twente. Een jaar waar […]

  Lees meer
 • Directeur zwaait af: ‘Steun voor SWB betaalt zich nu uit’

  10-07-2018

  Tubantia: 10 juli 2018, Tekst: Martin Ruesink, Foto: Christian van der Meij | HENGELO – Jeroen van der Geest neemt […]

  Lees meer
Alles bekijken