Zuivelhoeve

De oorsprong van Zuivelhoeve voert terug naar 1981. In een klein winkeltje in Twekkelo werden zelfgemaakte ambachtelijke zuivelproducten van de boer verkocht. Sindsdien is er veel veranderd. Zuivelhoeve is in 30 jaren uitgegroeid tot een middelgroot ambachtelijk productiebedrijf met bijna 150 medewerkers, met daarnaast ook prachtige winkels waar de lekkerste kazen en andere ‘onmeunig’ lekkere producten worden verkocht.  Eind 2011 werd het product HEKS’NKAAS® op de markt gebracht. Vanaf het moment dat het product in de winkels lag nam het al snel een gigantische vlucht.

Zuivelhoeve krijgt van de SWB medewerkers de kwaliteit die zij verlangen

Interview met Frank Hannink van Zuivelhoeve, Ambassadeur Werken naar Vermogen
d.d. 4 juni 2013

zuivelhoeve

Samenwerking SWB

De populariteit van HEKS’NKAAS® had tot gevolg dat er grote behoefte ontstond aan extra handen voor het inpakwerk. Frank Hannink: “omdat we in die tijd ook goede ervaringen hadden met het werkvoorzieningsbedrijf Sallcon uit Deventer was de keuze voor SWB in Hengelo snel gemaakt”.  Via SWB werden een aantal medewerkers gedetacheerd voor het inpakwerk. Vanaf het begin is Zuivelhoeve zeer tevreden over de samenwerking met SWB en de medewerkers van SWB. “Het gaat vaak om repeterend werk en het is mooi om te zien hoeveel plezier de medewerkers in hun werk hebben. Daarnaast zijn ze erg secuur. We krijgen van de mensen de kwaliteit die wij verlangen”.

Personeelsvraag

“Inmiddels zijn de werkzaamheden aangepast en is er een andere personeelsbehoefte ontstaan”, vertelt Frank. “De medewerkers moeten naast het inpakwerk ook schoonmaakwerkzaamheden verrichten. We zijn momenteel op zoek naar 4 kandidaten die een opleiding hebben gehad in levensmiddelen en die verstand hebben van food. We hebben deze vraag bij SWB neergelegd en er goed  vertrouwen in dat SWB in die personeelsvraag kan voorzien”.

 

logo ambassadeur ondernemen naar vermogen

 –

 

 

 

Nieuws & Maatschappij

Praat mee!

 • SWB zoekt een proactieve werkcoach Arbeidsontwikkeling

  08-12-2017

  Voor het cluster Detacheringen & Zorg zijn wij momenteel op zoek naar een resultaatgerichte en proactieve  werkcoach arbeidsontwikkeling voor de […]

  Lees meer
 • SWB op zoek naar adviseur Vitaliteit & Verzuim

  04-12-2017

  Momenteel zijn we op zoek naar een ervaren adviseur Vitaliteit & Verzuim (0,8 FTE – 1,0 FTE). Je streeft er […]

  Lees meer
 • Werkplein Twente heeft een vernieuwde website

  23-11-2017

  De website van Werkplein Twente heeft vanaf 23 november jl. een nieuwe look. Het beeldmateriaal is vernieuwd en ook de teksten zullen […]

  Lees meer
Alles bekijken